Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Kommienezuspadt

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11AliceAnti
6632-1
Album
LP
2002

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.57 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
o.k.

remember
Member
*
also wer das als "herrlich" bezeichnet, kann wirklich keinen keinen geschmack haben..ich mag auch schräges zeug, aber das ist so furchtbar, das es in worte nicht zu fassen ist..
13/03/2008 04:40
toolshed
Member
******
Aber sicher doch! =)
01/02/2008 04:17
Niotku
Member
******
Ich werde mich nicht aufregen, nein, ich werde mich nicht aufregen...

Ach kommt schon, das ist doch herrlich. :D

EDIT: Ach, remember, geh du nur wieder deine grindigen Altrocker hören. =o
Laatst gewijzigd: 20/09/2008 13:33
07/03/2007 23:21
Homer Simpson
Member
****
wäre das Lied kürzer wäre es noch nett gewesen aber das ist zu viel des Guten.
Laatst gewijzigd: 28/02/2008 19:40
26/08/2006 19:24
thedance
Member
***
Was man nicht alles aus einem Deutschen Wortspiel machen
kann sei punktlich
22/05/2005 17:03
Rewer
Staff
*
...schrott...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.