Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Misery Is The River Of The World

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:25Blood MoneyAnti
6629-1
Album
LP
2002

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 8)

James Egon
Member
*****
was für ein toller Song

remember
Member
**
was für ein Schrottsong.

Wildwind
Member
******
Der Text ist schon mal genial - die Musik auch sehr spannend. Könnte sich noch zur 6 entwickeln, klasse Stück!

Edit: Jepp!
Laatst gewijzigd: 19/09/2008 19:42
13/07/2008 04:41
toolshed
Member
******
Ein Prachtstück, welches bei mir erstaunlich schnell gezündet hat.
03/10/2007 02:58
Niotku
Member
******
Misanthropisches, verrauchtes Meisterwerk des kauzigen Songwritergenies.
26/07/2007 22:25
thedance
Member
***
Vielleicht für eine Filmszene wie Hozeplotz im Dunklen Wald
30/01/2007 15:47
Homer Simpson
Member
******
braucht seine Zeit und ist dann auch nur für wenige zugänglich
Laatst gewijzigd: 30/12/2007 19:49
22/05/2005 17:44
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.