Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Ol' 55

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Eagles
Sarah McLachlan
Wolfgang Ambros (Die Sunn geht boid auf)
K's Choice
Ian Matthews
Eric Andersen
Richie Havens
Acda en de Munnik
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973
3:57Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984
3:58Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001
3:59Leo Blokhuis presenteert The Sound Of The Westcoast 1965-1979USM
532 618-9
Compilatie
CD
12/11/2010

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.89 (Reviews: 19)

gherkin
Member
******
Zalige muziek van Tom Waits.

Patrick7781
Member
*****
Een van z'n betere songs.

Dino-Canarias
Member
*****
Kaum zu glauben, dass er mal so harmonische Musik gemacht
hat, das geht ja eigentlich fast schon ein wenig in Richtung
Soft Rock....

Ganz knappe 5.

(4.75)

musikmannen
Member
******
Great

Der_Nagel
Member
***
Singen war und ist nicht die Stärke dieses Herrn…kannte hiervon zuerst die Version von Sarah McLachlan, 3*…

Acooper
Member
*
Ce genre est horrible.

James Egon
Member
*****
sehr schön, das Original
Der kann heute immer noch singen, und wie.

Widmann1
Member
*****
Man erkennt ihn nicht. Er konnte mal richtig singen, so'n bisschen.

klamar
Member
******
weil ich gerade das Cover von den Eagles bewertet habe, schiebe ich die hier gleich noch nach. Das Original ist einfach stimmungsvoller und Tom Waits singt mit selten harmonischer Stimme .... daher Höchstwertung von mir.

Wildwind
Member
******
Sirup? :D
08/04/2008 22:08
aschlietuna
Member
*****
schön
Laatst gewijzigd: 08/04/2008 22:37
16/02/2008 03:37
toolshed
Member
******
Wunderbar.
08/11/2007 00:12
southpaw
Member
*****
Prächtige Nummer für Sentimentalisten.
25/01/2007 21:28
Homer Simpson
Member
******
kannte ich erst nur von den Eagles
Laatst gewijzigd: 19/04/2007 10:37
08/12/2006 00:41
Musicfreak
Member
*****
So klang Tom Waits, als er noch Sirup trank. Geht doch!? Gut bis stark (*g*), aufgerundet.
23/11/2006 20:54
remember
Member
****
ich find es auch gut (5 = stark)..
30/07/2006 22:11
I sweat blood
Member
*****
für gut gibts ne 5!
22/05/2005 13:01
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.