Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Martha

Nummer

Jaar:1973
Label:ASYLUM
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:08/05/2010 / Piek: 3 / Weken: 15


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:26Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973
4:29Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984
4:27Het beste uit Radio 1 Classics 100Warner
2564630838
Compilatie
CD
18/04/2014
4:28Studio Brussel - De Tijdloze [2014]Warner
2564619399
Compilatie
CD
21/11/2014

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.87 (Reviews: 15)

Dino-Canarias
Member
****
Leicht einschläfernd, aber sicher nicht unschön....

4 +

musikmannen
Member
******
Great

katzewitti
Member
****
kann man sich anhören, Begeisterung hält sich aber in Grenzen

ulver657
Member
******
wunderschön! wurde uA von Wolfgang Ambros gecovert...

southpaw
Member
*****
Das hat Stil, Klasse und Charakter.

Der_Nagel
Member
***
mit einem anderen Sänger wäre das durchaus ein schönes Pianostück geworden, klares weniger, 3*…

James Egon
Member
*****
sehr gut

gherkin
Member
******
Kippenvel krijg je van deze classic.

longlou
Member
*****
Die Streicher bringen das Stück nicht wirklich nach vorn. Aber sie sind auch nicht so aufdringlich, dass sie mich stören.

Incinerate
Member
****
Trotz der Streicher gegen Ende: ein sehr intimes Piano-Stück. Schön.

Wildwind
Member
******
Wundervolles Stück!
26/01/2007 20:03
Homer Simpson
Member
*****
...sehr gut...
Laatst gewijzigd: 18/07/2007 17:41
23/11/2006 20:55
remember
Member
*****
nein - sehr starke nummer!
22/05/2005 13:21
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.