Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Rosie

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973
4:03Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 8)

gherkin
Member
******
Gewoonweg schitterende muziek.

Dino-Canarias
Member
****
Hier gilt exakt dasselbe wie für Song Nr. 6 auf seinem Debut-
werk....

4 +

musikmannen
Member
******
Great

katzewitti
Member
***
müdes Stück

remember
Member
****
auch wieder sehr countrylastig..

Wildwind
Member
*****
Schöner Song
26/01/2007 20:09
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
22/05/2005 13:33
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.