Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Closing Time

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Jerry Yester
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Closing TimeAsylum
SD5031
Album
LP
03/1973

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.1 (Reviews: 10)

gherkin
Member
*****
Bijzonder straffe afsluiter van het gelijknamige album.

Dino-Canarias
Member
****
Ein durchaus stimmiger, wenn auch etwas einlullender
Abschluss seines Albums Nr. 1.....

4 +

musikmannen
Member
******
Great

James Egon
Member
*****
stark

la_chica_loca
Member
****
angenehme Begleitmusik - solche, die man nicht wirklich wahrnimmt - finde ich jetzt nicht soooo berauschend

Wildwind
Member
******
Ja, wundervoll!
20/02/2007 05:08
Big Smoke
Member
******
Wunderschöner Song, definitiv 6* !
29/01/2007 16:56
Homer Simpson
Member
******
wunderbar
Laatst gewijzigd: 18/07/2007 17:41
11/12/2006 18:35
remember
Member
****
gerade der titeltrack des debüts ist ein instrumental, zurücklehnen und genießen!

Laatst gewijzigd: 28/08/2008 20:40
22/05/2005 13:49
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.