Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gorillaz - Tranz

Cover Gorillaz - Tranz
Digital
Parlophone 190295542689

Nummer

Jaar:2018
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Gorillaz
Producer:Gorillaz
James Ford
Remi Kabaka
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:24/11/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

14/09/2018
Digital Parlophone 190295542689 (Warner) / EAN 0190295542689
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tranz
  2:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42The Now NowParlophone
9029564343
Album
CD
29/06/2018
2:42The Now Now [Limited Edition]Parlophone
9029564341
Album
LP
29/06/2018
2:42TranzParlophone
190295542689
Single
Digital
14/09/2018

Gorillaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Clint Eastwood05/05/20012112
19/200021/07/2001Tip: 3 
Feel Good Inc14/05/2005Tip: 2 
Dare10/09/2005Tip: 3 
Dirty Harry03/12/2005Tip: 8 
Stylo13/02/2010315
On Melancholy Hill07/08/2010Tip: 22 
Doncamatic (Gorillaz feat. Daley)27/11/2010Tip: 25 
Andromeda (Gorillaz feat. D.R.A.M.)01/04/2017Tip: 1 
We Got The Power (Gorillaz feat. Jehnny Beth)20/05/2017Tip 
Strobelite (Gorillaz feat. Peven Everett)22/07/2017Tip: 24 
Garage Palace (Gorillaz feat. Little Simz)11/11/2017Tip 
Humility (Gorillaz feat. George Benson)16/06/2018491
Hollywood (Gorillaz feat. Snoop Dogg & Jamie Principle)03/11/2018Tip 
Tranz24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gorillaz14/04/20011026
Demon Days28/05/2005460
Plastic Beach13/03/2010120
The Fall23/04/2011148
The Singles Collection 2001-201103/12/20115412
Humanz06/05/2017148
The Now Now07/07/2018522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83 (Reviews: 6)

Chartsfohlen
Member
*****
Ziemlich cooler Gorillaz-Sound, der fluffig leicht daherkommt. Wäre über die Langstrecke wohl etwas schwerfällig geworden, für knapp drei Minuten aber sehr überzeugend - hat auch so ein wenig Retro-80er-Feeling an manchen Stellen.

Ja, gefällt. Knappe 5.

da_hooliii
Member
****
Gar nicht mal so schlecht.

drogida007
Member
*****

Diese neue Single finde ich ganz dufte ☺!

rotrigodelafuente
Member
*****
klasse ;-)

gherkin
Member
*****
Straffe muziek van Gorillaz.

Widmann1
Member
*****
Mein Albumfavorit.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.