Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Rick Astley - She Makes Me

Cover Rick Astley - She Makes Me
Digital
BMG Rights 4050538456462

Nummer

Jaar:2018
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Rick Astley
Producer:Rick Astley
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

09/11/2018
Digital BMG Rights 4050538456462 / EAN 4050538456462
Toon detailsAlles beluisteren
1.She Makes Me (3 Wheel Mix)
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Beautiful LifeBMG Rights
538395602
Album
CD
13/07/2018
3 Wheel Mix3:21She Makes MeBMG Rights
4050538456462
Single
Digital
09/11/2018

Rick Astley   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Never Gonna Give You Up19/09/1987113
When You Gonna (Rick & Lisa)24/10/1987205
Whenever You Need Somebody21/11/198729
When I Fall In Love / My Arms Keep Missing You26/12/1987110
Together Forever05/03/198828
She Wants To Dance With Me01/10/1988310
Take Me To Your Heart03/12/19881111
Hold Me In Your Arms18/02/1989255
Cry For Help16/02/1991511
Never Knew Love27/07/1991422
Keep Singing14/05/2016Tip: 25 
Beautiful Life16/06/2018Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5018/06/20162510
Beautiful Life21/07/2018844
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Kamala
Member
****
...es ist ein einfaches, nettes Liedchen mit lieber Melodie - hätte ich den Namen nicht gelesen hätte ich seine Stimme nicht wiedererkannt...

southpaw
Member
****
Stimme und Gesicht altern bei ihm auf interessante Art und Weise.

sanremo
Member
****
gut

Widmann1
Member
*****
Schöner Popsong, gut auf seine Stimme zugeschnitten.
Laatst gewijzigd: 19/08/2018 18:58
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.