Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Meghan Trainor - Treat Myself

Cover Meghan Trainor - Treat Myself
Digital
Epic -

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Meghan Trainor
Ryan Trainor
Tobias Jesso, Jr.
Andrew Wells
Producer:Andrew Wells
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

20/07/2018
Digital Epic - (Sony) / EAN 0886447216668
Toon detailsAlles beluisteren
1.Treat Myself
  2:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:54Treat MyselfEpic
-
Single
Digital
20/07/2018

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass13/09/2014522
Lips Are Movin17/01/2015339
Dear Future Husband28/03/2015Tip: 11 
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)19/09/20151213
I'll Be Home19/12/2015Tip: 24 
No09/04/20162111
Me Too04/06/2016Tip: 30 
I'm A Lady18/03/2017Tip 
No Excuses17/03/2018Tip 
Let You Be Right21/07/2018Tip: 15 
Just Got Paid (Sigala, Ella Eyre & Meghan Trainor feat. French Montana)22/09/2018Tip: 40 
More Than Friends (Jason Mraz feat. Meghan Trainor)29/09/2018Tip: 35 
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20155522
Thank You21/05/20163710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Kirin
Member
****
Konventionelle Popmusik, Kategorie Resteverwertung.

Widmann1
Member
*****
Wunderbarer Popsong, eingängig, Gute Laune machend.

drogida007
Member
****

Niedliches Pop Liedchen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.