Login
België (Vlaanderen)

Netsky feat. A.Chal - Téquila Limonada

Cover Netsky feat. A.Chal - Téquila Limonada
Digital
541 / N.E.W.S. 5414165104469 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:541/NEWS
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Patrick Cole
Isabel Fructuoso
Boris Daenen
Alejandro Salazar
Nicholas Bennet
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/08/2018 (Positie 33)
Laatste week notering:03/11/2018 (Positie 41)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:5881 (252 Punten)
Airplay:18/08/2018 / Piek: 13 / Weken: 13
Dance:18/08/2018 / Piek: 1 / Weken: 14
Ultratip Bubbling Under:18/08/2018 / Piek: 14 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 11 (V)
  Tip: 24 (W)

Tracks

10/08/2018
Digital 541 / N.E.W.S. 5414165104469 [be] / EAN 5414165104469
Toon detailsAlles beluisteren
1.Téquila Limonada
  2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Téquila Limonada541 / N.E.W.S.
5414165104469
Single
Digital
10/08/2018
2:51Serious Beats 90541 / N.E.W.S.
541784CD / N01.GS86.027
Compilatie
CD
07/09/2018
2:52MNM Big Hits 2018 Vol. 4Sony
19075895822
Compilatie
CD
28/09/2018
2:52MNM Party 2018 Vol. 2Universal
538.533-0
Compilatie
CD
12/10/2018
2:52De Afrekening 65Universal
538.587-7
Compilatie
CD
09/11/2018
»» alles tonen

Netsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iron Heart21/08/2010Tip: 22 
Moving With You (Netsky feat. Jenna G)28/08/2010Tip: 14 
Tonight (Danny Byrd feat. Netsky)05/02/2011Tip: 25 
Give & Take28/01/2012177
Come Alive02/06/20121029
Love Has Gone25/08/20121411
We Can Only Live Today (Puppy) (Netsky feat. Billie)10/11/2012826
Running Low (Netsky feat. Beth Ditto)28/06/2014117
Can't Speak (Netsky vs. Metrik feat. Stealth)21/03/2015Tip: 81 
Rio18/07/2015419
Work It Out (Netsky feat. Digital Farm Animals)30/01/2016517
Higher (Jauz x Netsky)04/06/20161919
Who Knows (Netsky feat. Paije)10/12/2016309
Here With You (Lost Frequencies & Netsky)15/07/2017219
Téquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/20181811
Ice Cold (Netsky & David Guetta)20/10/2018Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Netsky26/06/20102477
230/06/2012174
318/06/2016134
 

A.Chal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Téquila Limonada (Netsky feat. A.Chal)25/08/20181811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Nieuwe hit voor Netsky? Van mij zou het wel mogen want dit klinkt zeker wel leuk.

Mark1984
Member
***
Best wel een nazomers plaatje van Netsky lekker chil.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.