Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Juice WRLD - Lean Wit Me

Nummer

Jaar:2018
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Nick Mira
Jarad Higgins
Producer:Nick Mira
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

R&B/Hip-hop:01/09/2018 / Piek: 37 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:01/09/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

03/08/2018
Digital Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lean Wit Me
  2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Goodbye & Good Riddance [16 Track Version]Interscope
00602567745860
Album
Digital
23/05/2018
2:55Goodbye & Good Riddance [17 Track Version]Interscope
00602577257148
Album
Digital
23/05/2018
2:55Lean Wit MeInterscope
-
Single
Digital
03/08/2018
2:55Goodbye & Good RiddanceInterscope
00602567787136
Album
LP
14/12/2018

Juice WRLD   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lucid Dreams (Forget Me)21/07/2018308
Lean Wit Me01/09/2018Tip 
Armed And Dangerous17/11/2018Tip 
Roses (Benny Blanco & Juice WRLD feat. Brendon Urie)15/12/2018Tip: 27 
MoshPit (Kodak Black feat. Juice WRLD)22/12/2018Tip 
Robbery23/02/2019Tip: 18 
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip: 32 
Bandit (Juice WRLD & YoungBoy Never Broke Again)12/10/2019Tip: 22 
Godzilla (Eminem feat. Juice WRLD)25/01/2020Tip: 2 
Righteous02/05/2020Tip: 12 
Tell Me U Luv Me (Juice WRLD & Trippie Redd)06/06/2020Tip 
Go! (The Kid Laroi / Juice WRLD)27/06/2020Tip 
Life's A Mess (Juice WRLD & Halsey)18/07/2020Tip: 21 
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)25/07/2020471
Wishing Well25/07/2020Tip: 2 
Smile (Juice WRLD & The Weeknd)22/08/2020481
Real Shit (Juice WRLD & Benny Blanco)12/12/2020Tip: 34 
Reminds Me Of You (Juice WRLD & The Kid Laroi)19/12/2020Tip: 15 
Bad Boy (Juice WRLD & Young Thug)23/01/2021Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goodbye & Good Riddance02/06/201819139
Present... WRLD On Drugs (Future & Juice WRLD)27/10/2018345
Death Race For Love16/03/20191592
Legends Never Die18/07/2020328
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.