Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

White Bird - Lachend likkend bijtend

Cover White Bird - Lachend likkend bijtend
Digital
White Bird 859728088001 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:WHITE BIRD
Distributeur:WHITE BIRD
Muziek/Tekst:Bert Van Renne
Producer:Tom Lodewyckx
Bert Van Renne
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:25/08/2018 / Piek: 8 / Weken: 12
Ultratip Bubbling Under:25/08/2018 / Piek: 16 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 16 (V)

Tracks

20/08/2018
Digital White Bird 859728088001 [be] / EAN 0859728088001
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lachend likkend bijtend
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Lachend likkend bijtendWhite Bird
859728088001
Single
Digital
20/08/2018

White Bird   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
12606/07/2013Tip: 11 
Savior05/10/2013Tip: 37 
Fire & Ice22/02/2014Tip: 60 
From A To Z06/09/2014Tip: 47 
Love Has Been Good To Me (Kato feat. White Bird)14/03/2015Tip: 58 
New Love23/05/2015Tip: 37 
Need Nobody Else (David Latour & White Bird)01/08/2015451
Hand in hand19/09/2015Tip: 26 
Aangenaam aanwezig27/02/2016Tip: 21 
L.O.V.E (White Bird feat. Yass)28/05/2016Tip 
Father & Son (Amazing Bear feat. White Bird)19/11/2016Tip 
Lust en liefde15/04/2017Tip: 12 
Zot van u18/11/2017Tip: 12 
Geluid van settelen07/04/2018Tip 
Lachend likkend bijtend25/08/2018Tip: 16 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

ericwyns
ultratop.be
****
Zeker geen rommel, maar het is toch vooral de mooie video die de vierde ster over de streep sleept.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.