Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Twenty One Pilots - My Blood

Cover Twenty One Pilots - My Blood
Digital
Atlantic -

Nummer

Jaar:2018
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/09/2018 / Piek: 50 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 50 (V)
  Tip (W)

Tracks

31/08/2018
Digital Atlantic - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Blood
  3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49My BloodAtlantic
-
Single
Digital
31/08/2018

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Holding On To You03/08/2013Tip: 77 
Stressed Out13/02/2016320
Ride25/06/20161217
Heathens27/08/20161021
Heavydirtysoul18/03/2017425
Jumpsuit21/07/2018Tip: 22 
My Blood08/09/2018Tip: 50 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blurryface23/05/201517150
Vessel26/03/20169543
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 7)

Kirin
Member
****
Geht Richtung Indiepop, kommt in meine Playlist.

tgebele
Member
***
Sicher nicht annähernd so spektakulär wie andere Songs von ihnen. Für meinen Geschmack knapp unter Durchschnitt.

Chartsfohlen
Member
****
Für meine Playlist ist mir das auch zu wenig. Relativ harmlos tönender Song mit hübschem Synthie-Sound, der aber nicht so wirklich heraussticht.

drogida007
Member
****

Der Song ist ganz ok, aber auf meiner Playlist hat er trotzdem nichts zu suchen.

southpaw
Member
****
Mir durchaus 4 Sterne wert.

gherkin
Member
***
Alweer nieuw werk van Twenty One Pilots en alweer werk dat best nog wel in orde is te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.