Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Troye Sivan - What A Heavenly Way To Die

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Brett McLaughlin
Troye Sivan
Bram Inscore
Alexandra Hughes
Producer:Bram Inscore
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07BloomEMI
6772157
Album
CD
31/08/2018

Troye Sivan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy Little Pill16/08/2014Tip: 45 
Youth23/01/20163213
Talk Me Down30/04/2016Tip: 21 
Wild (Troye Sivan feat. Alessia Cara)16/07/2016Tip: 12 
There For You (Martin Garrix & Troye Sivan)10/06/20171920
My My My!20/01/2018Tip: 1 
Dance To This (Troye Sivan feat. Ariana Grande)23/06/2018Tip: 32 
Animal25/08/2018Tip 
1999 (Charli XCX & Troye Sivan)27/10/2018Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blue Neighbourhood12/12/20152017
Bloom08/09/20181011
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

ShadowViolin
Member
*****
Für mich so zu sagen ein verstecktes Highlight auf "Bloom". Wunderbare Ballade mit einem sehr schönen Titel... 5*

gherkin
Member
****
Ook met dit nummer van Troye Sivan heb ik geen problemen.

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
*****
Eine typische Troye Nummer, welche Gefühl bringt, tolle Produktion und vor allem super Lyrics!!

Ich könnte mir vorstellen das ich in der Zukunft noch erhöhen werde, jedoch vergebe ich vorerst 5*+

Kamala
Member
****
...warum ist der Junge nur so nachdenklich - Song ist mir zu 'schwer' und zu träge um ihn total zu geniessen...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.