Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose - What You Need (Nonstop Live Remix)

Cover Goose - What You Need (Nonstop Live Remix)
Digital
Safari 00602577051180 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:SAFARI
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Goose [Band]
Producer:Goose [Band]
Coverversie van:Goose - What You Need
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:08/09/2018 / Piek: 9 / Weken: 11
Ultratip Bubbling Under:08/09/2018 / Piek: 15 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 15 (V)

Tracks

31/08/2018
Digital Safari 00602577051180 (UMG) [be] / EAN 0602577051180
Toon detailsAlles beluisteren
1.What You Need (Nonstop Live Remix)
  3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59What You Need (Nonstop Live Remix)Safari
00602577051180
Single
Digital
31/08/2018
4:01De Afrekening 65Universal
538.587-7
Compilatie
CD
09/11/2018

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

gherkin
Member
****
Als ik echt zou moeten kiezen, ga ik voor het origineel, maar dit is anderzijds toch wel een sterke remix.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.