Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lenny Kravitz - Johnny Cash

Nummer

Jaar:2018
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Lenny Kravitz
Producer:Lenny Kravitz
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

30/11/2018
Digital Roxie / BMG Rights -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Johnny Cash (Radio Edit)
  4:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:18Raise VibrationRoxie / BMG Rights
538397342
Album
CD
07/09/2018
Radio Edit4:30Johnny CashRoxie / BMG Rights
-
Single
Digital
30/11/2018

Lenny Kravitz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let Love Rule09/12/1989414
Always On The Run04/05/1991267
It Ain't Over 'Til It's Over22/06/19912010
Are You Gonna Go My Way13/03/19931210
Believe05/06/1993352
I Belong To You03/10/1998Tip: 14 
Fly Away26/12/1998Tip: 11 
Again18/11/20003910
Believe In Me13/04/2002Tip: 8 
Show Me Your Soul (Lenny Kravitz / P. Diddy / Loon / Pharrell Williams)13/12/2003Tip: 1 
Where Are We Runnin'?15/05/2004Tip: 12 
Calling All Angels20/11/2004Tip: 13 
I'll Be Waiting09/02/2008520
Dancin' Til Dawn14/06/2008Tip: 2 
Stand16/07/2011Tip: 3 
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)30/06/2012Tip: 7 
The Chamber09/08/20141626
New York City20/09/2014371
The Pleasure And The Pain20/09/2014401
Sex04/10/2014Tip: 11 
Low02/06/2018Tip: 8 
Johnny Cash08/12/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Circus23/09/199537
523/05/19981520
Greatest Hits04/11/2000827
Lenny17/11/2001225
Baptism22/05/2004819
It Is Time For A Love Revolution09/02/2008432
Black And White America27/08/20111215
Strut27/09/2014552
Raise Vibration15/09/2018415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

gherkin
Member
*****
Kravitz zingt over Cash in dit sterke nummer.

Kamala
Member
*****
...gemütlich klingt diese schöne Ballade auf jedenfall, aber auch sehr besinnlich und berührend - schöne Instrumentalbegleitung zum Gesang - die letzte Minute sehe ich als unnötig (zu starkes Geschrei)...

vancouver
Member
*****
gemütliche Ballade - vielleicht etwas zu lang geraten, knappe 5

Widmann1
Member
*****
Könnte sich live gut eignen.

drogida007
Member
****

Schöne Ballade ☺.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.