Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin James - Glow

Cover Gavin James - Glow
Digital
GS AllPoints / Epic 886447283769
Cover Gavin James - Glow
Digital
GS AllPoints / Epic 886447465950

Nummer

Jaar:2018
Label:EPIC
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Ollie Green
Gavin Wigglesworth
Producer:Ollie Green
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/12/2018 (Positie 46)
Laatste week notering:09/02/2019 (Positie 48)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:11640 (40 Punten)
Airplay:20/10/2018 / Piek: 20 / Weken: 14
Ultratip Bubbling Under:06/10/2018 / Piek: 9 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 41 / Weken: 6 (V)
  Tip: 35 (W)

Tracks

07/09/2018
Digital GS AllPoints / Epic 886447283769 (Sony) / EAN 0886447283769
Toon detailsAlles beluisteren
1.Glow
  3:50
   
07/12/2018
Digital GS AllPoints / Epic 886447465950 (Sony) / EAN 0886447465950
Toon detailsAlles beluisteren
1.Glow (Acoustic)
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50GlowGS AllPoints / Epic
886447283769
Single
Digital
07/09/2018
3:50Only Ticket HomeGS AllPoints / Epic
19075899232
Album
CD
26/10/2018
Acoustic3:30GlowGS AllPoints / Epic
886447465950
Single
Digital
07/12/2018

Gavin James   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Book Of Love14/03/20151014
Bitter Pill05/09/2015Tip: 4 
2217/10/2015Tip: 53 
Nervous12/03/2016Tip 
Nervous (The Ooh Song) [Mark McCabe Remix]06/08/2016Tip: 4 
Have Yourself A Merry Little Christmas17/12/2016Tip: 21 
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)03/06/2017Tip 
Hearts On Fire18/11/2017Tip 
Always12/05/2018Tip: 25 
Glow15/12/2018416
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Whelans14/03/20157016
Bitter Pill19/03/2016335
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 7)

southpaw
Member
****
Fröhliches Lied, das aber kaum Eindruck macht.

ericwyns
ultratop.be
*****
Heerlijke, aanstekelijke song van Gavin James. Toch jammer dat dit nummer eind 2018 slechts twee weken genoteerd stond in de Ultratop 50. Naar boven afgerond vijf sterren.

gherkin
Member
****
Fijn nummer van Gavin James.

Kamala
Member
****
...Glow bietet gute Unterhaltung, bringt mich aber nicht unbedingt zum Glühen...

Kirin
Member
****
Gute Radiomusik.

drogida007
Member
*****

Ich mag diesen neuen Pop Song vom Irländer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.