Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nielson - IJskoud

Cover Nielson - IJskoud
Digital
Pacemaker 1435626950

Nummer

Jaar:2018
Label:PACEMAKER
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Niels Littooij
Don Zwaaneveld
Lodewijk Martens
Matthijs de Ronden
Producer:Lodewijk Martens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/11/2018 (Positie 48)
Laatste week notering:15/12/2018 (Positie 33)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:11219 (48 Punten)
Airplay:27/10/2018 / Piek: 22 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:22/09/2018 / Piek: 4 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 7
be  Piek: 33 / Weken: 7 (V)

Tracks

14/09/2018
Digital Pacemaker 1435626950 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.IJskoud
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30IJskoudPacemaker
1435626950
Single
Digital
14/09/2018
3:30DiamantPacemaker
19075889532
Album
CD
12/10/2018
3:31Hitzone 87USM
538 460-3
Compilatie
CD
12/10/2018

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sexy als ik dans11/10/2014126
De man die niet kan gaan24/01/2015234
Ik heb een meisje thuis21/03/2015Tip: 2 
Hoe (Nielson & Miss Montreal)04/07/2015Tip: 3 
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djť)12/03/2016Tip: 36 
Diamant17/03/2018359
Doen, durven of de waarheid07/07/2018Tip: 7 
IJskoud03/11/2018337
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/08/20151522
Weet je wat het is19/03/20161532
Diamant20/10/2018524
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

southpaw
Member
****
Schöne Atmosphäre hier.

Mark1984
Member
****
Uitstekende nieuwe single weer van Nielson,wel heeft het veel gelijkenissen met Taylor Swift-Style.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.