Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Shawn Mendes & Zedd - Lost In Japan (Remix)

Cover Shawn Mendes & Zedd - Lost In Japan (Remix)
Digital
Island 00602577111990

Nummer

Jaar:2018
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Teddy Geiger
Nate Mercereau
Scott Harris
Shawn Mendes
Producer:Teddy Geiger
Louis Bell
Zedd
Nate Mercereau
Shawn Mendes
Coverversie van:Shawn Mendes - Lost In Japan
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2018 (Positie 41)
Laatste week notering:17/11/2018 (Positie 48)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:10297 (71 Punten)
Airplay:06/10/2018 / Piek: 18 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 7
be  Piek: 25 / Weken: 7 (V)
  Tip: 10 (W)
se  Piek: 94 / Weken: 0

Tracks

28/09/2018
Digital Island 00602577111990 (UMG) / EAN 0602577111990
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lost In Japan (Remix)
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Lost In Japan (Remix)Island
00602577111990
Single
Digital
28/09/2018

Zedd   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spectrum (Zedd feat. Matthew Koma)30/06/2012Tip: 74 
Fall Into The Sky (Zedd feat. Ellie Goulding / Lucky Date)19/01/2013Tip: 63 
Clarity (Zedd feat. Foxes)05/10/2013385
Stay The Night (Zedd feat. Hayley Williams)25/01/2014Tip: 10 
Find You (Zedd feat. Matthew Koma & Miriam Bryant)05/04/2014Tip: 34 
Break Free (Ariana Grande feat. Zedd)06/09/20141720
I Want You To Know (Zedd feat. Selena Gomez)07/03/2015401
Beautiful Now (Zedd feat. Jon Bellion)13/06/2015Tip: 33 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
True Colors (Zedd & Kesha)14/05/2016Tip 
Starving (Hailee Steinfeld & Grey feat. Zedd)01/10/20162016
Stay (Zedd & Alessia Cara)11/03/20172121
Get Low (Zedd & Liam Payne)15/07/2017Tip: 22 
The Middle (Zedd / Maren Morris / Grey)24/02/2018824
Happy Now (Zedd & Elley Duhť)11/08/20183312
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/2018257
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True Colors30/05/20151311
 

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Of The Party04/04/2015Tip: 48 
Stitches14/11/20151120
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)12/03/20162110
Treat You Better02/07/20161719
Mercy22/10/20162417
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017331
In My Blood31/03/2018828
Lost In Japan31/03/2018Tip: 15 
Youth (Shawn Mendes feat. Khalid)12/05/2018Tip: 4 
Lost In Japan (Remix) (Shawn Mendes & Zedd)06/10/2018257
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten25/04/20152366
Illuminate01/10/2016315
Live At Madison Square Garden31/12/2016991
MTV Unplugged11/11/2017515
Shawn Mendes02/06/2018125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 4)

Mark1984
Member
**
Matige remix.

Jeroen68
Member
****
goed

gherkin
Member
***
Helemaal geen verkeerde remix.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.