Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart feat. Eefje de Visser - Onder ons

Cover Bazart feat. Eefje de Visser - Onder ons
Digital
Play It Again Sam 1444600921 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Eefje de Visser
Mathieu Terryn
Bazart
Producer:Luke Smith
Bazart
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/12/2018 (Positie 37)
Laatste week notering:30/03/2019 (Positie 38)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3809 (378 Punten)
Airplay:08/12/2018 / Piek: 4 / Weken: 17
Vlaamse top 50:08/12/2018 / Piek: 1 / Weken: 24
Ultratip Bubbling Under:01/12/2018 / Piek: 33 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 17 / Weken: 15 (V)

Tracks

30/11/2018
Digital Play It Again Sam 1444600921 (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Onder ons
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:492Play It Again Sam
PIASB553CD
Album
CD
21/09/2018
3:50Onder onsPlay It Again Sam
1444600921
Single
Digital
30/11/2018
3:50De Afrekening 66Universal
538.718-8
Compilatie
CD
29/03/2019

Eefje de Visser   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De stad03/12/2011Tip: 92 
Ongeveer04/01/2014Tip: 69 
De bedoeling15/02/2014Tip: 88 
In het echt12/04/2014Tip: 80 
Scheef16/01/2016Tip 
Mee30/01/2016Tip 
Staan04/06/2016Tip 
Onder ons (Bazart feat. Eefje de Visser)15/12/20181715
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het is14/09/20136720
Nachtlicht16/01/20161342
 

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
Grip (Omarm me)18/08/2018718
Onder ons (Bazart feat. Eefje de Visser)15/12/20181715
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/20161102
Echo Live09/12/2017711
229/09/2018134
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Ook Eefje De Visser werkte mee aan het tweede album van Bazart en dat levert dit aardig nummertje op.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.