Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

David Vandyck - Weer even klein

Nummer

Jaar:2018
Label:WEA
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Gordon Groothedde
Hans Lambrechts
Producer:Gordon Groothedde
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:15/12/2018 / Piek: 12 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:15/12/2018 / Piek: 15 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 15 (V)

Tracks

07/12/2018
Digital Warner - (Warner) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Weer even klein
  4:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:24David VandyckWarner
5054197027413
Album
CD
14/09/2018
4:24Weer even kleinWarner
-
Single
Digital
07/12/2018

David Vandyck   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een superlange nacht02/04/2011344
De liefde weer ontdekt09/07/2011Tip: 34 
Met heel mijn hart29/10/2011344
De trollendans18/02/2012Tip: 33 
Wat een wonder!13/10/2012Tip: 20 
Meisje van m'n dromen29/06/2013Tip: 55 
Een glas koele witte wijn10/08/2013Tip: 17 
Liefdesvuur09/11/2013Tip: 46 
Zolang het liefde is14/12/2013Tip: 36 
Wonderboy29/03/2014Tip: 57 
Zomerzon17/05/2014Tip: 29 
Waar je ook gaat/L'avventura (Corry Konings & David Vandyck)04/10/2014Tip: 6 
Overgaan18/04/2015Tip: 11 
Vergeet Barbara11/07/2015Tip: 31 
Als de muren konden praten24/10/2015Tip: 28 
De mooiste droom30/01/2016Tip 
Voel de beat28/05/2016Tip: 11 
Jingle Bell Rock (Koen Crucke & David Vandyck)19/11/2016Tip: 15 
Ik leef voor jou23/06/2018462
Om je heen15/09/2018Tip: 27 
Weer even klein15/12/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dichtbij29/10/20111712
Zolang het liefde is31/08/2013322
Zingt Will Tura04/07/20151332
Live in concert24/09/2016417
David Vandyck22/09/2018211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 6)

WendyT
Member
*****
Knap nummer van een goede zanger.

vercaigne
Member
******
Eerste liedje op zijn cd en meteen een prachtnummer .

fiennedelle
Member
******
Mijn lievelingsnummer. Prachtige intro. Mooie tekst waar je jezelf kan in vinden.

Patrick3
Member
******
Pracht van een nummer

Pardon
Member
******
Heel mooi ontroerend liedje met een mooi verhaal!
Laatst gewijzigd: 24/12/2018 23:11

ericwyns
ultratop.be
****
Mooie nieuwe singel van de Vlaamse charmezanger David Vandyck, ook de videoclip mag er best wezen.
4+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.