Login
België (Vlaanderen)

Angèle - Balance ton quoi

Cover Angèle - Balance ton quoi
Digital
Angèle VL -

Nummer

Jaar:2018
Label:ANGELE VL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Angèle Van Laeken
Producer:Tristan Salvati
Angèle Van Laeken
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/04/2019 (Positie 38)
Laatste week notering:31/08/2019 (Positie 42)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:1838 (554 Punten)
Airplay:30/03/2019 / Piek: 10 / Weken: 23
Ultratip Bubbling Under:16/03/2019 / Piek: 11 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 33 / Weken: 20
fr  Piek: 2 / Weken: 71
be  Piek: 13 / Weken: 22 (V)
  Piek: 1 / Weken: 34 (W)

Tracks

01/03/2019
Digital Angèle VL - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Balance ton quoi
  3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09BrolAngèle VL
6797720
Album
CD
05/10/2018
3:09Balance ton quoiAngèle VL
-
Single
Digital
01/03/2019
3:08MNM Big Hits 2019 Vol. 3Universal
538 801-7
Compilatie
CD
28/06/2019
3:08Ultratop Hit Connection 2019.2Universal
538.817-9
Compilatie
CD
28/06/2019
3:08Radio 1 / Sporza - Studio France 2019Universal
5388257
Compilatie
CD
05/07/2019
»» alles tonen

Angèle   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
La loi de Murphy25/11/20172211
Je veux tes yeux03/03/2018258
La thune28/07/2018395
Jalousie13/10/2018Tip 
Tout oublier (Angèle feat. Roméo Elvis)20/10/2018629
Balance ton quoi06/04/20191322
Flou28/09/2019208
Perdus19/10/2019Tip: 15 
Oui ou non23/11/2019914
S'en aller (Swing feat. Angèle)22/02/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brol13/10/2018172
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.41 (Reviews: 17)

southpaw
Member
***
Auch Feministinnen könnten ihre Botschaft bestimmt besser verpacken.

Eva-Ulrike
Member
****
Hum Hum. Lieb

RentnerHD
Member
****
Gut.

Kamala
Member
*****
Haha, et voilà, Angel weiss Bescheid. Hinter diesem netten Stimmchen steckt ganz viel .............











sanremo
Member
***
3+

juna13
Member
*****
very good song. if i understood what she's singing about i'd give 6 star

hassa0
Member
******
Mmmmmmmhhhh :-)

Uebi
Member
****
Ein weiterer hübscher Song von Angèle mit einem witzig-ironischen Video. Auch als Nicht-Wein-Kenner würde ich hier zum Adjektiv "lieblich" greifen wollen, um den Track am treffendsten zu definieren. Gute 4.

Werner
Member
****
Eine ausbalancierte vier.

tgebele
Member
*****
Ui! Das habe ich vor ein paar Wochen während eines kurzes Frankreich-Aufenthalts ein paar mal im Radio gehört. Finde ich gut.

!Xabbu
Member
****
unkompliziert und gemütliche nummer.

fabio
Member
****
buono

Kirin
Member
****
Hübsches Liedchen.

alessiov
Member
******
Mooie opvolger voor Tout Oublier! Ook de danspasjes live zijn grappig!

sophieellisbextor
Staff
*****
Un message percutant glissé tout en douceur...
Laatst gewijzigd: 21/05/2019 01:33

gherkin
Member
*****
Ook dit is zeker weer een fijn plaatje van Angèle.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.