Login
België (Vlaanderen)

Angèle - Flou

Cover Angèle - Flou
Cover

Nummer

Jaar:2018
Label:ANGELE VL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Tristan Salvati
Angèle Van Laeken
Producer:Tristan Salvati
Angèle Van Laeken
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/09/2019 (Positie 46)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 32)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7447 (173 Punten)
Airplay:14/09/2019 / Piek: 6 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:14/09/2019 / Piek: 6 / Weken: 2
In de landen:
fr  Piek: 34 / Weken: 51
be  Piek: 20 / Weken: 8 (V)
  Piek: 2 / Weken: 19 (W)

Tracks

05/07/2019
Digital Angèle VL - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flou
  3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19BrolAngèle VL
6797720
Album
CD
05/10/2018
3:15FlouAngèle VL
-
Single
Digital
05/07/2019
3:18NRJ Fresh Hits 2019MCA
0811876
Compilatie
CD
20/09/2019
3:18Ultratop Hit Connection 2019.3Universal
538.920-1
Compilatie
CD
04/10/2019
3:17Brol [La suite]Angèle VL
0832575
Album
CD
08/11/2019
»» alles tonen

Angèle   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
La loi de Murphy25/11/20172211
Je veux tes yeux03/03/2018258
La thune28/07/2018395
Jalousie13/10/2018Tip 
Tout oublier (Angèle feat. Roméo Elvis)20/10/2018629
Balance ton quoi06/04/20191322
Flou28/09/2019208
Perdus19/10/2019Tip: 15 
Oui ou non23/11/2019919
S'en aller (Swing feat. Angèle)22/02/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brol13/10/2018177
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 10)

sanremo
Member
***
3+

Disco Freddy
Member
******
J'adorre

Kirin
Member
*****
Gefällt mir auch ziemlich gut.

Cheetah
Member
*****
Top

Chartsfohlen
Member
*****
Ohja, das gefällt mir auch. Sehr angenehmer, gefühlvoller französischer Popsong, bei dem Stimme und musikalische Untermalung eine äußerst stimmige Einheit bilden. Kann ein ziemlich hartnäckiger Dauergast meiner Playlist werden.

tgebele
Member
*****
Ah - kam auch immer im französischen Radio während unseren Urlaubes dort.

sophieellisbextor
Staff
*****
J'ai été séduit instantanément. Le clip est adorable. Cette fille est géniale :)

Werner
Member
****
Flotte vier.

gherkin
Member
*****
Sterke afsluiter van album Brol.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.