Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Novastar - Cruel Heart

Cover Novastar - Cruel Heart
Digital
Sony 886447433652 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Joost Zweegers
Andy Cartwright
Producer:Andrew Britton
Mikey Rowe
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:22/12/2018 / Piek: 37 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:24/11/2018 / Piek: 2 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 2 (V)

Tracks

16/11/2018
Digital Sony 886447433652 (Sony) [be] / EAN 0886447433652
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cruel Heart
  2:51
2.Cruel Heart (Acoustic Version - Live)
  2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51In The Cold Light Of MondaySony
19075875502
Album
CD
05/10/2018
2:51Cruel HeartSony
886447433652
Single
Digital
16/11/2018
Acoustic Version - Live2:55Cruel HeartSony
886447433652
Single
Digital
16/11/2018

Novastar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wrong30/10/1999437
The Best Is Yet To Come12/02/2000Tip: 3 
Lost & Blown Away02/12/2000453
Never Back Down10/04/2004288
When The Lights Go Down On The Broken Hearted14/08/2004Tip: 16 
Mars Needs Woman04/10/20081316
Because20/12/20081415
Tunnelvision11/04/2009Tip: 21 
Closer To You22/02/2014Tip: 1 
Light Up My Life05/07/2014Tip: 15 
Faith In You18/10/2014Tip: 29 
Kabul21/02/2015Tip: 24 
Home Is Not Home14/04/2018Tip: 2 
Holly25/08/2018Tip: 5 
Cruel Heart24/11/2018Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Novastar04/03/2000169
Another Lonely Soul13/03/2004156
Almost Bangor04/10/2008250
Inside Outside05/04/2014155
In The Cold Light Of Monday13/10/2018215
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Wederom een sterk nummertje van Novastar.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.