Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Cat Power - You Get

Nummer

Jaar:2018
Label:DOMINO
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Chan Marshall
Producer:Chan Marshall
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:12/01/2019 / Tip / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

07/12/2018
Digital Domino / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Get (Radio Edit)
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43WandererDomino
WIGCD435
Album
CD
05/10/2018
Radio Edit3:26You GetDomino / V2
-
Single
Digital
07/12/2018

Cat Power   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ruin08/09/2012Tip: 38 
Action (Cassius feat. Cat Power & Mike D)02/04/2016Tip: 20 
Go Up (Cassius feat. Cat Power & Pharrell Williams)29/04/2017Tip 
Woman (Cat Power feat. Lana Del Rey)01/09/2018Tip 
Stay20/10/2018Tip 
You Get12/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Greatest04/02/2006259
Jukebox26/01/2008710
Sun08/09/2012521
Wanderer13/10/2018249
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

gherkin
Member
*****
Uitstekend nummertje van Cat Power.

Widmann1
Member
****
Der ist etwas flotter und ganz ok.

southpaw
Member
****
Und mit Cat Power bekommt man meistens genug gute Musik. Oder eine Schmuse-Einheit :-)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.