Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bring Me The Horizon feat. Dani Filth - Wonderful Life

Cover Bring Me The Horizon feat. Dani Filth - Wonderful Life
Digital
RCA -

Nummer

Jaar:2018
Label:RCA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Oliver Sykes
Jordan Fish
Lee Malia
Matthew Kean
Matthew Nicholls
Producer:Oliver Sykes
Jordan Fish
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/12/2018 / Piek: 30 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 30 (V)

Tracks

16/11/2018
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wonderful Life
  4:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:34Wonderful LifeRCA
-
Single
Digital
16/11/2018

Bring Me The Horizon   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drown20/12/2014Tip: 30 
Throne15/08/2015Tip: 29 
True Friends05/12/2015Tip: 74 
Follow You26/03/2016Tip: 32 
What You Need26/03/2016Tip 
Avalanche16/07/2016Tip 
Oh No07/01/2017431
Mantra01/09/2018Tip: 7 
Wonderful Life (Bring Me The Horizon feat. Dani Filth)08/12/2018Tip: 30 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sempiternal06/04/20131495
That's The Spirit19/09/2015598
 

Dani Filth   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wonderful Life (Bring Me The Horizon feat. Dani Filth)08/12/2018Tip: 30 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

drogida007
Member
***

Gefällt mir nicht.

gherkin
Member
****
Bring Me The Horizon heeft met hulp van de zanger van Cradle Of Filth een zeer geslaagd nummer gemaakt. Zeker in orde wat mij betreft.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.