Login
België (Vlaanderen)

Andrea Bocelli feat. Dua Lipa - If Only

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Lucio Quarantotto
Francesco Sartori
Shridhar Solanki
Producer:Bob Ezrin
Mauro Malavasi
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Sugar / Decca
00602567743460
Album
CD
26/10/2018
3:39 [Deluxe Edition]Sugar / Decca
00602567743484
Album
CD
26/10/2018
3:39Now That's What I Call Music! 101Now
CDNOW101
Compilatie
CD
23/11/2018

Andrea Bocelli   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Con te partirò17/02/1996122
Macchine da guerra01/06/1996362
Time To Say Goodbye (Con te partirò) (Sarah Brightman & Andrea Bocelli)25/01/1997Tip: 6 
Un nuovo giorno29/01/2005Tip: 11 
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006421
Fall On Me (Andrea Bocelli & Matteo Bocelli)17/11/2018Tip 
Return To Love (Andrea Bocelli & Ellie Goulding)19/10/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bocelli02/12/1995166
Il mare calmo della sera09/12/1995238
Viaggio italiano16/11/1996316
Romanza01/02/1997232
Aria - The Opera Album04/04/1998514
Sogno03/04/1999418
Arie Sacre27/11/1999916
Verdi07/10/2000348
Cieli di Toscana27/10/20011214
Sentimento23/11/2002306
Andrea13/11/20042716
Amore04/03/2006234
Vivere - The Best Of03/11/20071224
Incanto15/11/20084210
My Christmas05/12/20091112
Concerto - One Night In Central Park26/11/20114910
Passione09/02/20131219
Love In Portofino02/11/20131046
Opera - The Ultimate Collection01/11/20141234
Cinema31/10/20151227
03/11/2018321
 

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One23/01/2016122
Last Dance09/04/2016Tip 
Hotter Than Hell04/06/20162016
Blow Your Mind (Mwah)12/11/2016442
Thinking 'Bout You11/02/2017Tip: 6 
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)11/02/20171017
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)18/03/2017443
Lost In Your Light (Dua Lipa feat. Miguel)06/05/2017Tip 
My Love (Wale feat. Major Lazer, WizKid & Dua Lipa)20/05/2017Tip: 16 
New Rules12/08/2017128
Homesick23/12/20171219
IDGAF20/01/2018432
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018132
Want To15/09/2018Tip 
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/2018625
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018Tip: 4 
Swan Song09/02/2019501
Don't Start Now09/11/201942
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176128
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27 (Reviews: 11)

Besnik
Member
***
Wirklich sehr ungewöhnlich für Dua Lipa, ist man doch so ganz andere Musik von ihr gewöhnt! Finde es einerseits nicht schlecht, aber dann auch wieder etwas zäh! Ist irgendwie nicht so ganz mein Fall, deshalb knapp keine 4!

Majoe
Member
******
Wirklich wunderschön und absolut zeitlos

Patrick3
Member
******
Super

gherkin
Member
*****
Dit kun je toch echt wel een zeer geslaagde samenwerking noemen in mijn ogen.

Juleke
Member
******
Te ontdekken nummer! Geweldig, mooi gecombineerd. Doet een beetje aan een Disney-klassieker denken.

tgebele
Member
****
Ziemlich kuriose Kollaboration. Duas Part gefällt mir eindeutig besser. Sie kann stimmlich so ziemlich auf jedem Niveau mithalten.

emalovic
Member
***
ungewöhnliche Kollaboration hehe

3* ist in Ordnung

da_hooliii
Member
***
Das hätte man sich auch sparen können.

sorrenti
Member
**
bye bye

Widmann1
Member
***
Das ist mir zu sehr Klassik. Ich denke es ist für mich Zeit Goodbye zu diesem Song zu sagen.

Mark1984
Member
******
De volle bak! prachtig duet van deze twee.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.