Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Galantis - Emoji

Cover Galantis - Emoji
Digital
Big Beat / Atlantic 075679859815

Nummer

Jaar:2018
Label:BIG BEAT
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Cathy Dennis
Christian Karlsson
Jimmy Koitzsch
Henrik Nils Jonback
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:01/12/2018 / Piek: 23 / Weken: 8
Ultratip Bubbling Under:24/11/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

02/11/2018
Digital Big Beat / Atlantic 075679859815 (Warner) / EAN 0075679859815
Toon detailsAlles beluisteren
1.Emoji
  2:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:31EmojiBig Beat / Atlantic
075679859815
Single
Digital
02/11/2018

Galantis   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Runaway (U & I)31/01/2015621
Peanut Butter Jelly09/05/2015Tip: 5 
In My Head07/11/2015Tip: 26 
No Money28/05/20162216
Love On Me (Galantis & Hook N Sling)15/10/2016Tip: 11 
Rich Boy04/03/2017Tip 
Hunter20/05/2017Tip 
Tell Me You Love Me (Galantis & Throttle)09/12/2017Tip 
Emoji24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pharmacy13/06/20151282
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

gherkin
Member
***
Degelijk dansbaar werk van Galantis maar toch ook geen echte hoogvlieger.

southpaw
Member
***
😒 dürfte das passende Emoji sein.

Chartsfohlen
Member
****
Erstaunlich hauchintensiver und zurückhaltender Popsong für Galantis-Verhältnisse, normalerweise stehen sie doch für kompromissloseren Party-Sound. Nicht schlecht, aber trotz kurzer Laufzeit auch reichlich repetitiv.

Knappe 4 noch.

drogida007
Member
****

...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.