Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Neneh Cherry - Natural Skin Deep

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Neneh Cherry
Paul Simm
Ornette Coleman
Cameron McVey
Kieran Hebden
Producer:Kieran Hebden
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:41Broken PoliticsSmalltown Supersound
STS343CD
Album
CD
19/10/2018

Neneh Cherry   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Buffalo Stance28/01/1989411
Manchild17/06/1989108
Kisses On The Wind19/08/1989158
Inna City Mamma27/01/1990236
I've Got You Under My Skin20/10/1990277
7 Seconds (Youssou N'Dour & Neneh Cherry)25/06/1994320
Woman17/08/19961614
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man21/09/19961210
Blank Project01/03/2014448
Broken Politics27/10/2018723
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Widmann1
Member
****
Wow, wie laut fängt denn dieser Song an.

Sie sampelt hier kräftig. Und der Song ist im Vergleich zu den bisherigen musikalisch reduzierten Songs echt schmissig.

https://www.whosampled.com/Neneh-Cherry/Natural-Skin-Deep/

90 Percent of Me Is You by Amral's Trinidad Cavaliers (1975)

For What It's Worth by Cher (1969)

Growing Up by Ornette Coleman (1969)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.