Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Oliver Heldens feat. Shungudzo - Fire In My Soul

Cover Oliver Heldens feat. Shungudzo - Fire In My Soul
Digital
Kangarooli Tracks / RCA 886447357026

Nummer

Jaar:2018
Label:MINISTRY OF SOUND
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Oliver Heldens
A.S. Govere
William Zaire Simmons
Trevor David Brown
Warren Okay Felder
Producer:Oliver Heldens
Oak Felder
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:24/11/2018 / Piek: 44 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:10/11/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

26/10/2018
Digital Kangarooli Tracks / RCA 886447357026 (Sony) / EAN 0886447357026
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fire In My Soul
  2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Fire In My SoulKangarooli Tracks / RCA
886447357026
Single
Digital
26/10/2018
2:55Booom 2019 - The FirstSony
19075901282
Compilatie
CD
14/12/2018

Oliver Heldens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gecko05/04/2014462
Koala30/08/2014333
You Know (Zeds Dead & Oliver Heldens)07/03/2015Tip: 56 
Melody18/04/2015Tip: 12 
Shades Of Grey (Oliver Heldens & Shaun Frank feat. Delaney Jane)18/07/2015Tip: 10 
Wombass (TiŽsto & Oliver Heldens)12/12/2015Tip: 44 
Waiting (Oliver Heldens & Throttle)06/02/2016Tip 
Flamingo24/09/2016Tip 
I Don't Wanna Go Home25/02/2017Tip 
Ibiza 77 (Can You Feel It)26/08/2017Tip 
What The Funk (Oliver Heldens feat. Danny Shah)28/10/2017Tip 
The Answer (Oliver Heldens Edit) (Hi-Lo)04/11/2017Tip 
King Kong (Hi-Lo Touch)31/03/2018Tip 
Fire In My Soul (Oliver Heldens feat. Shungudzo)10/11/2018Tip 
 

Shungudzo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fire In My Soul (Oliver Heldens feat. Shungudzo)10/11/2018Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.