Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sufjan Stevens - Lonely Man Of Winter

Cover Sufjan Stevens - Lonely Man Of Winter
Digital
Asthmatic Kitty 1440293232

Nummer

Jaar:2018
Label:ASTHMATIC KITTY
Distributeur:KONKURRENT
Muziek/Tekst:Sufjan Stevens
Producer:Sufjan Stevens
Thomas Bartlett
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:01/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

09/11/2018
Digital Asthmatic Kitty 1440293232
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lonely Man Of Winter
  3:11
2.Sufjan Stevens feat. Melissa Mary Ahern - Lonely Man Of Winter (Doveman Mix)
3:39
3.Alec Duffy - Every Day Is Christmas
  3:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Lonely Man Of WinterAsthmatic Kitty
1440293232
Single
Digital
09/11/2018
Doveman Mix3:39Lonely Man Of WinterAsthmatic Kitty
1440293232
Single
Digital
09/11/2018

Sufjan Stevens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mystery Of Love13/01/2018Tip 
Tonya Harding20/01/2018Tip: 46 
Lonely Man Of Winter01/12/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Avalanche22/07/2006683
Songs For Christmas09/12/20061001
The Age Of Adz23/10/2010253
Carrie & Lowell04/04/20151032
Planetarium (Sufjan Stevens - Nico Muhly - Bryce Dessner - James McAlister)17/06/2017893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

gherkin
Member
*****
Prima sfeervol nummertje van de geweldige Sufjan Stevens.

Kamala
Member
****
...or is it the lonely man of christmas? ..... schönes Gitarrengezupfe zu Sufjans melancholischen Gedanken - nettes vorweihnachtliches Liedchen mit Schlittengebimmel und Chorbegleitung das ich so eigentlich gar noch nicht hören möchte - Pianoklänge beenden den Song...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.