Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Easy Money

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02Tell Her About ItCBS
A 3655
Single
7" Single
28/07/1983
4:00An Innocent ManCBS / Family Productions
25 554
Album
LP
09/08/1983
4:00Leave A Tender Moment AloneCBS
CBSA 3714
Single
7" Single
1983

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.64 (Reviews: 14)

alleyt1989
Member
*****
Funky album starter. 4.5.

Dino-Canarias
Member
****
Das Intro tönt mehr nach James Brown als nach Billy Joel,
aber ansonsten eine recht flotte, akzeptable Nummer, auch
wenn der Refrain jetzt nicht wirklich Top-Class ist....

4 +

Werner
Member
****
...starke vier...

ericwyns
Member
****
Lekker stevig nummer van Billy Joel uit zijn album "An Innocent Man" (1983).

rhayader
Member
****
Flott mit groovigen Bläsern.

MŁmmelgreis
Member
*****
Der Soul-Einschlag ist da, der Groove auch. Ob das nun eine James Brown-Hommage ist kann ich nicht sagen, da ich mich mit dessen Werk nicht auskenne - jedenfalls ist das Intro praktisch eine Kopie von "The Changeling" (The Doors)...

Widmann1
Member
*****
ist mir ein bisschen zu aggressiv

southpaw
Member
*****
Ja Issy, das Intro lässt schon keine Zweifel übrig, das muss eine Hommage an James Brown sein. Als solche gut gelungen.

Bette Davis Eye
Member
*****
Groovige Opener des starken "An Innocent Man" Albums, der einen deutlichen Soul-Einschlag besitzt. Knappe 5!
26/03/2008 15:57
FCB_39
Member
******
Super!
03/07/2007 22:05
LarkCGN
Member
****
Gut!
01/05/2007 13:54
remember
Member
****
Klingt ja als würde Wilson Picket abgehen...!
Laatst gewijzigd: 11/07/2012 11:03
23/11/2004 20:11
Phil
Staff
****
Opener von "An innocent man"... gut
11/12/2003 10:49
Issy72
Member
******
Billy Joel mit James Brown-Einschlag...Brilliant!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.