Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mama's Jasje - Alles wat ik wensen kon

Nummer

Jaar:2018
Label:MAMA'S JASJE
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Annelies Cappaert
Guy Balbaert
Producer:Peter Van Laet
Bert Verschueren
Pedro Van der Eecken
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:15/12/2018 / Piek: 40 / Weken: 2
Vlaamse top 50:17/11/2018 / Piek: 6 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:17/11/2018 / Piek: 2 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 2 (V)

Tracks

09/11/2018
Digital The Image & Sound Factory - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alles wat ik wensen kon
  4:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02Alles wat ik wensen konThe Image & Sound Factory
-
Single
Digital
09/11/2018
4:04Nieuwe jasThe Image & Sound Factory
MJ2018001
Album
CD
16/11/2018

Mama's Jasje   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ver weg16/11/1991215
Doe het licht maar uit29/02/1992118
Zonder verhaal29/08/19921113
Teken van leven05/12/1992257
Regenboog13/03/1993443
Alleen liefde25/12/1993501
Onzen bok is dood (Mama's Jasje en de Studenten)31/12/19942011
Wunderbar01/04/19951111
Madeleine02/09/1995461
Als de dag van toen07/06/1997226
Laat me alleen25/10/1997314
…ťn nacht alleen07/02/1998209
Gelukkig zijn15/08/19982510
Terug naar de kust14/11/1998461
Ik mis haar zo06/02/1999339
Adem mijn adem24/04/1999Tip: 11 
Wie ben jij?08/04/2000453
Reis door niemandsland27/05/2000Tip: 16 
Ik mis je zo31/08/2002328
Het tij zal keren08/02/2003463
Het is over26/07/2003618
Voor jou alleen08/11/2003Tip: 4 
De illusie07/02/2004Tip: 9 
Verloren zaak24/04/2004Tip: 11 
Zwart op wit31/07/2004Tip: 14 
Beestjes09/07/2005492
Niets zonder jou (Mama's Jasje & Voice Male)07/04/2007Tip: 21 
Laat je hart slaan28/07/2007471
Regenboog 200930/05/2009402
Wij zijn op weg (naar een toekomst)15/05/2010Tip: 14 
Steel niet (Peter Van Laet en de Wolven)13/02/2016Tip: 40 
Valt het op08/07/2017Tip: 30 
Ik wil je27/10/2018Tip 
Alles wat ik wensen kon17/11/2018Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De hits20/05/1995502
Hommages27/09/1997144
Hommages II14/11/1998233
Popmodel15/04/2000127
Als de dag van toen - Het beste van26/10/2002218
Zwart op wit29/11/20033314
Hommages III19/05/20071220
Morgen zal het anders zijn06/06/20092514
Nieuwe jas24/11/2018536
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

ericwyns
ultratop.be
***
In 1991 hoorden we voor het eerst van Peter Van Laet en zijn Mama's Jasje. 'Zo ver weg' uit dat jaar blijft nog altijd hun grootste hit. De nieuwe singel is zeker niet slecht te noemen, maar komt toch net te kort om vier sterren te rechtvaardigen.
3+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.