Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love

Cover The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love
Digital
Columbia 886447370445

Nummer

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Justin Hayward-Young
Freddie Cowan
Arni Arnason
Timothy Lanham
Yoann Intonti
Cole Grief-Neill
Producer:Daniel Ledinsky
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Tip / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)
  Tip: 43 (W)

Tracks

16/11/2018
Digital Columbia 886447370445 (Sony) / EAN 0886447370445
Toon detailsAlles beluisteren
1.All My Friends Are Falling In Love
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30All My Friends Are Falling In LoveColumbia
886447370445
Single
Digital
16/11/2018

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
Dream Lover18/04/2015Tip: 67 
20/2018/07/2015Tip: 45 
Give Me A Sign31/10/2015Tip: 27 
I Can't Quit20/01/2018Tip: 15 
All My Friends Are Falling In Love19/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
English Graffiti30/05/20156212
Combat Sports07/04/2018445
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Kamala
Member
****
...ein lockeres, beschwingtes Liedchen - den einfachen Text hat man gleich im Ohr...

drogida007
Member
****

Gut, aber sie hatten schon bessere Songs.

gherkin
Member
*****
Ze doen het toch maar weer. Opnieuw een zeer aangenaam nummertje van The Vaccines.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.