Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Christie Lee

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25An Innocent ManCBS / Family Productions
25 554
Album
LP
09/08/1983
3:25The Longest TimeCBS
A 4280
Single
7" Single
1984

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.65 (Reviews: 17)

alleyt1989
Member
****
Well it's sure different. Wow.

Dino-Canarias
Member
****
Recht ordentliches Geklimper und Gesaxophone hier, aber
damit hat es sich dann auch schon.....

Gute 4.

staetz
Musikdatenbank
*****
Sympathischen Rock'n'Roll-Sound auf den Spuren Little Richards beschert diese fetzige Nummer aus den hinteren Regionen von "An Innocent Man", mit dem Billy Joel seinen Ruf als Amerikas vielseitigster Entertainer festigt. Mir gefällt's!

Werner
Member
*****
...der rockt und rollt....

ericwyns
Member
****
Stevig swingend rock and roll-nummer van Billy Joel uit zijn album "An Innocent Man" (1983). Nummer is eigenlijk ook op het lijf geschreven van Bruce Springsteen.
4+

rhayader
Member
****
Flotter Rock'n'Roll mit leidenschaftlichem Sax. 4+

fleet61
Member
****
... sehr gute 4 ++ ...

MŁmmelgreis
Member
*****
Während Songs wie "It's Still Rock'n'Roll To Me" oder "You May Be Right" gerne abwertend als Pseudo-Rock'n'Roll verschrien werden, dürfte im Falle von "Christie Lee" kein noch so scharfer Kritiker Zweifel an der 'Echtheit' äussern. Ein einhundertprozenitger R'n'R-Burner; schnörkellos und stur. 5.5
Laatst gewijzigd: 28/05/2010 14:04

begue
Member
*****
Klasse B-Seite von "The Longest Time".

Widmann1
Member
*****
Ja, da war seine zukünftige Frau und Ex-Frau gemeint

Bette Davis Eye
Member
*****
Yeah, der Kracher rockt auf richtig schön altmodische Weise. Da fliegen die Petticoats!
26/03/2008 16:02
FCB_39
Member
******
Suupaa!
03/07/2007 22:12
LarkCGN
Member
****
Gut!
01/05/2007 14:10
remember
Member
****
Geht gut ab, gefällt mir auf der Platte trotzdem am wenigsten.
3.5*
Laatst gewijzigd: 05/10/2014 12:29
09/02/2007 00:03
southpaw
Member
****
Guter Song aus der 2. Reihe.
23/11/2004 20:24
Phil
Staff
*****
Diesen Song würde er heute wahrscheinlich nicht mehr singen...
11/12/2003 10:53
Issy72
Member
******
Rock 'n Roll...yeah Baby! Go 4 it!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.