Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mumford & Sons - Woman

Cover Mumford & Sons - Woman
Digital
Glassnote / V2 19UMGIM41371

Nummer

Jaar:2018
Label:V2
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Paul Epworth
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:18/05/2019 / Piek: 39 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 39 (V)
  Tip (W)

Tracks

03/05/2019
Digital V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Woman (Radio Edit)
  3:22
   
10/05/2019
Digital Glassnote / V2 19UMGIM41371 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Woman (Single Version)
3:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:38DeltaIsland
7707101
Album
CD
16/11/2018
Radio Edit3:22WomanV2
-
Single
Digital
03/05/2019
Single Version3:22WomanGlassnote / V2
19UMGIM41371
Single
Digital
10/05/2019

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man31/10/2009424
Winter Winds27/02/2010292
The Cave24/04/2010219
Roll Away Your Stone21/08/2010Tip: 15 
Awake My Soul23/10/2010Tip: 26 
I Will Wait22/09/20121418
Lover Of The Light17/11/2012Tip: 3 
Whispers In The Dark02/03/2013Tip: 16 
Babel01/06/2013Tip: 8 
Hopeless Wanderer21/09/2013Tip: 32 
Believe21/03/2015272
The Wolf06/06/2015Tip: 4 
Ditmas08/08/2015Tip: 17 
Tompkins Square Park21/11/2015Tip: 3 
Just Smoke19/03/2016Tip: 39 
There Will Be Time (Mumford & Sons & Baaba Maal)07/05/2016Tip: 17 
Wona (Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg)02/07/2016Tip: 25 
Guiding Light29/09/2018Tip: 2 
If I Say03/11/2018Tip 
Beloved09/02/2019Tip: 32 
Woman18/05/2019Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More24/10/20093102
Babel29/09/20121107
Wilder Mind09/05/2015255
Delta24/11/2018331
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

southpaw
Member
****
Chartsfohlen beschreibt das schon vollständig richtig.

variety
Member
****
Packender Beginn, so schön treibend. Dann nehmen sie das Tempo raus. Ich schlafe fast ein beim Zuhören. Knappe 4 also.
Hoffentlich passiert mir nicht das gleiche beim Konzert in Basel vom nächsten Mai ;-)

Chartsfohlen
Member
****
Ein sehr, sehr entspannter Song, der in dieser Hinsicht fast schon therapeutischen Zwecken gerecht wird. Fällt mir schwer zu bewerten, da mich der Titel einerseits etwas langweilt, er andererseits aber musikalisch so gut arrangiert und gesungen ist, dass man ihn nicht unterdurchschnittlich bewerten kann - zumal Langeweile auch längst nicht das Einzige ist, was ich hier fühle. Hat schon was.

pwill
Member
*****
Zärtlich gesungener melodischer Song, dazu ein überwiegend gelungenes Arrangement.

rotrigodelafuente
Member
*****
hammer song. stilvoll gepflegter amient-indie-rock

Kamala
Member
*****
...ach ist das schön - wenn er die Worte "I am left in awe of the woman I adore," so sanft, zart und lieblich singt, wickelt er mich gleich um den Finger...

gherkin
Member
****
Fijne muziek van Mumford & Sons.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.