Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mumford & Sons - Beloved

Cover Mumford & Sons - Beloved
Digital
V2 -

Nummer

Jaar:2018
Label:V2
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Paul Epworth
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:09/02/2019 / Piek: 32 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 32 (V)
  Tip: 15 (W)

Tracks

01/02/2019
Digital V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Beloved
  4:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:25DeltaIsland
7707101
Album
CD
16/11/2018
4:25BelovedV2
-
Single
Digital
01/02/2019

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man31/10/2009424
Winter Winds27/02/2010292
The Cave24/04/2010219
Roll Away Your Stone21/08/2010Tip: 15 
Awake My Soul23/10/2010Tip: 26 
I Will Wait22/09/20121418
Lover Of The Light17/11/2012Tip: 3 
Whispers In The Dark02/03/2013Tip: 16 
Babel01/06/2013Tip: 8 
Hopeless Wanderer21/09/2013Tip: 32 
Believe21/03/2015272
The Wolf06/06/2015Tip: 4 
Ditmas08/08/2015Tip: 17 
Tompkins Square Park21/11/2015Tip: 3 
Just Smoke19/03/2016Tip: 39 
There Will Be Time (Mumford & Sons & Baaba Maal)07/05/2016Tip: 17 
Wona (Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg)02/07/2016Tip: 25 
Guiding Light29/09/2018Tip: 2 
If I Say03/11/2018Tip 
Beloved09/02/2019Tip: 32 
Woman18/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More24/10/20093102
Babel29/09/20121107
Wilder Mind09/05/2015255
Delta24/11/2018330
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

theogsean
Member
******
I think this is my favourite Mumford & Sons song!

Chartsfohlen
Member
****
Sehr in Ordnung, sorgt viereinhalb Minuten lang für Freude am Musikhören, aber so richtig was hängen bleibt hier leider wirklich nicht. Unterm Strich in Ordnung.

Kirin
Member
****
Ganz nett.

variety
Member
****
Geht nicht so gut ins Ohr wie andere Songs von ihnen...

Kamala
Member
*****
...der Beginn zieht sich etwas, die Bedeutung der Worte verwirren mich - dann aber ab der Hälfte des Titels folgt die Steigerung zum grossen Mumford & Sons-Sound den ich so sehr gerne höre - schön!...

gherkin
Member
*****
Straffe muziek van Mumford & Sons.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.