Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mumford & Sons - October Skies

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Paul Epworth
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43DeltaIsland
7707101
Album
CD
16/11/2018

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man31/10/2009424
Winter Winds27/02/2010292
The Cave24/04/2010219
Roll Away Your Stone21/08/2010Tip: 15 
Awake My Soul23/10/2010Tip: 26 
I Will Wait22/09/20121418
Lover Of The Light17/11/2012Tip: 3 
Whispers In The Dark02/03/2013Tip: 16 
Babel01/06/2013Tip: 8 
Hopeless Wanderer21/09/2013Tip: 32 
Believe21/03/2015272
The Wolf06/06/2015Tip: 4 
Ditmas08/08/2015Tip: 17 
Tompkins Square Park21/11/2015Tip: 3 
Just Smoke19/03/2016Tip: 39 
There Will Be Time (Mumford & Sons & Baaba Maal)07/05/2016Tip: 17 
Wona (Mumford & Sons, Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg)02/07/2016Tip: 25 
Guiding Light29/09/2018Tip: 2 
If I Say03/11/2018Tip 
Beloved09/02/2019Tip: 32 
Woman18/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More24/10/20093102
Babel29/09/20121107
Wilder Mind09/05/2015255
Delta24/11/2018330
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

variety
Member
*****
Endlich tönen Sie auf dem neuen Album wieder so wie früher...! Dramatisch und elegisch, so liebe ich sie. --5
PS: Ich werde langsam alt...!

Kamala
Member
*****
...eins ihrer besinnlichen Liedchen, bei dem man den Text auslegen kann, wie man mag - eins mit leisen Tönen die mein Herz erreichen - eins, bei dem ich (noch) nicht weiss ob es mich traurig oder froh stimmt......aber "eins" ist sicher: ich mag es sehr...
"Oh oh oh
You're loving yearn
Oh oh oh
I have hope once more"

gherkin
Member
****
Weer fijne muziek van Mumford & Sons.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.