Login
België (Vlaanderen)

Michel Polnareff - Grandis pas

Nummer

Jaar:2018
Label:BARCLAY
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Michel Polnareff
Doriand
Producer:Michel Polnareff
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip: 22 (W)

Tracks

16/11/2018
Digital Enough / Barclay - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Grandis pas
  5:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:09Grandis pasEnough / Barclay
-
Single
Digital
16/11/2018
5:09Enfin!Enough / Barclay
771 373 3
Album
CD
30/11/2018

Michel Polnareff   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
La poupée qui fait non18/06/1966214
Love Me, Please Love Me13/08/1966714
Sous quelle étoile suis-je né?31/12/1966134
Ta, ta, ta, ta18/03/1967712
Allô Georgina24/07/1971253
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enfin!08/12/20181451
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.