Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Norah Jones - Wintertime

Cover Norah Jones - Wintertime
Digital
Blue Note / Capitol 00602577213168

Nummer

Jaar:2018
Label:BLUE NOTE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Norah Jones
Jeff Tweedy
Producer:Jeff Tweedy
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:01/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

16/11/2018
Digital Blue Note / Capitol 00602577213168 (UMG) / EAN 0602577213168
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wintertime
  3:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:48WintertimeBlue Note / Capitol
00602577213168
Single
Digital
16/11/2018

Norah Jones   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sunrise14/02/2004Tip: 9 
Thinking About You30/12/2006Tip: 9 
Chasing Pirates28/11/2009218
Happy Pills10/03/2012Tip: 16 
Miriam25/08/2012Tip: 54 
Long Time Gone (Billie Joe + Norah)14/12/2013Tip: 62 
Carry On20/08/2016Tip 
Tragedy05/11/2016Tip 
Wintertime01/12/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Away With Me06/07/20021145
Feels Like Home14/02/2004196
Not Too Late03/02/2007139
The Fall21/11/2009343
...Featuring20/11/20103514
Rome (Danger Mouse & Daniele Luppi starring Jack White & Norah Jones)21/05/2011386
...Little Broken Hearts05/05/2012139
Foreverly (Billie Joe + Norah)30/11/20135016
Day Breaks15/10/2016324
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Kirin
Member
****
Für alle Winterliebhaber wie mich.

gherkin
Member
*****
Typisch Norah Jones maar daar heb ik geen problemen mee als het zo uitstekend klinkt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.