Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

SX - Devotion

Nummer

Jaar:2018
Label:CLAY
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Benjamin Desmet
Stefanie Callebaut
Producer:Benjamin Desmet
Dimitri Desmet
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:19/01/2019 / Tip / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

04/01/2019
Digital Clay - (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Devotion
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55ErosClay
7701746
Album
CD
16/11/2018
3:55DevotionClay
-
Single
Digital
04/01/2019

SX   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Video23/04/20113111
Gold10/11/2012364
Graffiti09/03/2013Tip: 4 
The Future22/06/2013Tip: 37 
Hurts13/02/2016401
Shimona23/04/2016Tip: 35 
Mercury16/07/2016Tip 
Comfort29/10/2016Tip: 10 
Vision04/02/2017Tip 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
Designed / Desire06/10/2018Tip: 5 
Devotion19/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arche10/11/2012244
Alphabet26/11/20161322
Eros24/11/2018118
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Dik geslaagde muziek van SX.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.