Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nora En Pure - Polynesia

Cover Nora En Pure - Polynesia
Digital
541 / N.E.W.S. 5414165105695 (be)

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Nora En Pure
Angela Vasilcov
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

16/11/2018
Digital 541 / N.E.W.S. 5414165105695 [be] / EAN 5414165105695
Toon detailsAlles beluisteren
1.Polynesia
  3:22
2.Polynesia (Extended Mix)
  6:28
3.Harvesting
  3:44
4.Harvesting (Club Mix)
  6:02
5.Riverwards Stream
  3:07
6.Riverwards Stream (Extended Mix)
  4:45
7.Lioness
  3:32
8.Lioness (Club Mix)
  6:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22Polynesia541 / N.E.W.S.
5414165105695
Single
Digital
16/11/2018
Extended Mix6:28Polynesia541 / N.E.W.S.
5414165105695
Single
Digital
16/11/2018

Nora En Pure   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come With Me29/06/2013Tip: 41 
Remind Me09/11/2013Tip: 61 
Morning Dew06/02/2016Tip 
I Got To Do (Nora En Pure & Redondo)19/03/2016Tip 
Tell My Heart (Nora En Pure feat. Dani Senior)19/11/2016Tip 
Tears In Your Eyes29/07/2017Tip 
Fever28/10/2017Tip 
Sphinx03/03/2018Tip 
Don't Look Back07/07/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

gherkin
Member
****
Dit kun je best wel aangename muziek noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.