Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Lanzo - Liefde

Cover Michael Lanzo - Liefde
Digital
VDM 5430000765091 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:VDM
Distributeur:VDM
Muziek/Tekst:Les Reed
Barry Mason
Pierre Kartner
Chris Reumer
Producer:Frank Meseure
Coverversie van:Malcolm Roberts - Love Is All
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:24/11/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

19/11/2018
Digital VDM 5430000765091 [be] / EAN 5430000765091
Toon detailsAlles beluisteren
1.Liefde
  4:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:17LiefdeVDM
5430000765091
Single
Digital
19/11/2018

Michael Lanzo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
C'est la vie16/09/2006244
Het nieuwe licht25/01/2014Tip: 27 
Vraag aan mij niet hoe19/04/2014Tip: 6 
Amore mio19/07/2014Tip: 39 
Iedere dag22/11/2014Tip: 30 
Deze tango28/02/2015Tip: 77 
Een dag zonder jou08/08/2015Tip: 56 
Wie ben ik21/11/2015Tip: 68 
Jij bent mijn leven12/03/2016Tip 
Hoop in mijn hart06/08/2016Tip: 13 
Maak me gek13/05/2017Tip 
Wat is nog echt?21/10/2017Tip 
Je thuis is waar men van je houdt21/04/2018Tip 
Bailamos15/09/2018Tip 
Liefde24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het nieuwe licht03/05/2014638
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.