Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mark Knopfler - Matchstick Man

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Mark Knopfler
Producer:Mark Knopfler
Guy Fletcher [II]
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:54Down The Road WhereverBritish Grove / Virgin EMI / Mercury
CDV 3214 / 00602567940418
Album
CD
16/11/2018
2:54Down The Road Wherever [Deluxe Digipack]British Grove / Virgin EMI / Mercury
CDVX 3214 / 0060256794042
Album
CD
16/11/2018
2:54Down The Road WhereverBritish Grove / Virgin EMI / Mercury
V3214 / 00602567940449
Album
LP
16/11/2018

Mark Knopfler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What It Is16/09/2000Tip: 11 
Redbud Tree08/09/2012Tip: 57 
Beryl14/02/2015Tip: 48 
Skydiver30/05/2015Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Heart06/04/19961016
Sailing To Philadelphia07/10/2000417
The Ragpicker's Dream12/10/200266
Shangri-La02/10/2004918
Private Investigations - The Best Of (Dire Straits & Mark Knopfler)19/11/20051446
All The Roadrunning (Mark Knopfler and Emmylou Harris)29/04/2006520
Kill To Get Crimson22/09/20071115
Get Lucky19/09/20091210
Privateering08/09/2012229
Tracker28/03/2015140
Altamira (Soundtrack / Mark Knopfler & Evelyn Glennie)30/04/20165310
Down The Road Wherever24/11/2018713
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
****
Allerdings, sehr sparsam instrumentierter Schluss des Albums.

Werner
Member
****
Sanfter Abschluss einer insgesamt zu ruhigen CD.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.