Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Chic - Le Freak (Oliver Heldens Remix)

Cover Chic - Le Freak (Oliver Heldens Remix)
Digital
Spinnin' 190295509927

Nummer

Jaar:2018
Label:SPINNIN'
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Nile Rodgers
Bernard Edwards
Coverversie van:Chic - Le Freak
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:01/12/2018 / Piek: 38 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:24/11/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

16/11/2018
Digital Spinnin' 190295509927 (Warner) / EAN 0190295509927
Toon detailsAlles beluisteren
1.Le Freak (Oliver Heldens Remix)
  3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52Le Freak (Oliver Heldens Remix)Spinnin'
190295509927
Single
Digital
16/11/2018

Chic   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Le Freak16/12/1978215
I Want Your Love10/03/1979218
Good Times07/07/1979188
My Forbidden Lover06/10/1979197
My Feet Keep Dancing26/01/1980291
Rebels Are We09/08/1980243
Hangin'11/12/1982222
You Are Beautiful04/02/1984107
Party Everybody14/04/1984341
Jack Le Freak28/11/1987176
Chic Mystique28/03/1992336
Sensitivity (The Shapeshifters & Chic)05/08/2006Tip: 9 
I'll Be There (Chic feat. Nile Rodgers)28/03/2015Tip: 9 
Till The World Falls (Nile Rodgers & Chic / Mura Masa / Cosha / Vic Mensa)30/06/2018Tip: 16 
Le Freak (Oliver Heldens Remix)24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up All Night - The Greatest Hits (Nile Rodgers Presents The Chic Organization)03/08/20136612
It's About Time (Nile Rodgers & Chic)06/10/2018254
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

remember
Member
***
Zum 40. Jubiläums dieses wohl größten Hits aus der Disco-Ära gibt es eine Neufassung. Die Klasse des Originals konnte aber auch trotz modernster Prozesse keineswegs wiedergegeben werden.

gherkin
Member
***
Geen verkeerde remixversie van het overbekende Le Freak.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.