Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - A Room Of Our Own

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00The Nylon CurtainColumbia
QC 38200
Album
LP
01/10/1982
4:03Goodnight SaigonCBS / Sony
07SP 692
Single
7" Single
1983
4:00She's Right On TimeCBS
CBSA 3212
Single
7" Single
1983
4:04Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 10)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

James Egon
Member
***
nicht mein Style

Dino-Canarias
Member
****
Sehe ich ähnlich, auch hier verkauft er sich doch leicht
unter Wert....

Gute 4.

remember
Member
***
Einer seiner belanglosesten Titel überhaupt.

fleet61
Member
****
... der Billy lässt es hier ganz schön krachen ...

MŁmmelgreis
Member
******
Ein bitterböser, sarkastischer Text von Mr. Joel adäquat vorgetragen - das alleine ist schon brillant. Nimmt man dann noch die rundum gelungene Instrumentierung (Bass! E-Piano!!!) dazu, gibt das grob gerundete 8*.

Widmann1
Member
****
kann ich mich nicht so recht erwärmen
28/03/2008 13:51
FCB_39
Member
******
Klasse!
21/12/2007 19:52
rhayader
Member
****
ja da geht die Post ab!
11/12/2003 11:22
Issy72
Member
******
This song rocks...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.