Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Odell - Piano Man

Cover Tom Odell - Piano Man
Digital
BBC / Columbia 886447444337

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Guy Worth
Coverversie van:Billy Joel - Piano Man
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

23/11/2018
Digital BBC / Columbia 886447444337 (Sony) / EAN 0886447444337
Toon detailsAlles beluisteren
1.Piano Man [Live from Radio 2's Chris Evans Breakfast Show]
  4:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:08Piano ManBBC / Columbia
886447444337
Single
Digital
23/11/2018

Tom Odell   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Love26/01/2013130
Can't Pretend08/06/2013Tip: 2 
Grow Old With Me07/09/2013Tip: 3 
I Know25/01/2014Tip: 20 
Real Love20/12/2014Tip: 39 
Magnetised23/04/2016Tip: 1 
Concrete27/08/2016Tip 
Here I Am22/10/2016Tip: 8 
If You Wanna Love Somebody28/07/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Long Way Down29/06/2013551
Wrong Crowd18/06/20161321
Jubilee Road03/11/2018561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

gherkin
Member
***
Tom Odell waagt zich aan Billy Joel en dat gaat hem nog niet al te slecht af.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.