Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Surprises

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28The Nylon CurtainColumbia
QC 38200
Album
LP
01/10/1982
3:28You're Only Human (Second Wind)CBS
A 6378
Single
7" Single
1985
3:26Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
*****
...könnte wirklich John Lennon sein...
Laatst gewijzigd: 26/11/2017 10:03

Sgt.Pepper
Member
****
Schönes Stück - erinnert ein wenig an John Lennon.

James Egon
Member
****
ja, okay

Dino-Canarias
Member
****
Geht okay, aber auch das keine 5 für mich.....

4 +

remember
Member
****
@ rhayader: Nur 4 Songs nehmen Bezug auf die Fab-4.
Den finde ich nur durchschnittlich.

fleet61
Member
*****
... Suuupeeeer! ...

Widmann1
Member
*****
Sehr schöne Ballade
11/07/2008 16:08
begue
Member
*****
Ganz tolle B-Seite.
28/03/2008 13:51
FCB_39
Member
******
Klasse Song! Tolle Ballade!
Laatst gewijzigd: 28/03/2008 13:51
21/12/2007 19:44
rhayader
Member
*****
einer von vielen guten Songs vom 'The Nylon Curtain'-Album, das stark von den Beatles beeinflusst ist. Auch dieser Song.
Laatst gewijzigd: 21/12/2007 19:58
08/02/2005 15:34
SportyJohn
Staff
****
Auf das 1982-er Album "The Nylon Curtain"...... schöne surprise !..... und auch am B-seite zu 1985-er Hit "Only Human"....
11/12/2003 11:23
Issy72
Member
******
Toll!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.