Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

LoÔc Nottet - On Fire

Cover Loïc Nottet - On Fire
Digital
Jive 886447449691

Nummer

Jaar:2018
Label:JIVE
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Sacha Skarbek
LoÔc Nottet
Producer:Skydancers
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/12/2018 / Piek: 8 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 8 (V)
  Piek: 13 / Weken: 7 (W)

Tracks

30/11/2018
Digital Jive 886447449691 (Sony) / EAN 0886447449691
Toon detailsAlles beluisteren
1.On Fire
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47On FireJive
886447449691
Single
Digital
30/11/2018

LoÔc Nottet   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rhythm Inside30/05/2015113
Million Eyes12/11/20162313
Mud Blood08/04/2017Tip: 1 
Hungry Heart04/11/2017Tip: 24 
Go To Sleep27/01/2018Tip 
On Fire08/12/2018Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Selfocracy08/04/2017331
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

Kirin
Member
****
Gute Nummer, der Gesang erinnert an Mika.

Johanreviews
Member
****
Ik ben vaak onder de indruk van Loïc Nottet's bijzondere stijl en stem - de elementen die hem onderscheiden. Ook dit is weer van goed niveau. 4+.

kln123
Member
******
Sterk popnummer. Loïc heeft een atypische stem die ik erg graag hoor.

Kamala
Member
*****
...da lässt Loïc Nottet viel Feuer hören (Fire ohne higher!) - ich mag den Rhythmus und ihren spielerischen leichten und vielseitigen Gesang...

sophieellisbextor
Staff
*****
Lumineux et intense. Très bon retour !

gherkin
Member
*****
Opnieuw een sterk nummertje van Loïc Nottet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.