Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Frank Valentino - Alleen met kerstavond

Cover Frank Valentino - Alleen met kerstavond
Digital
Frank Valentino 859729832337 (be)

Nummer

Jaar:2018
Label:FRANK VALENTINO
Distributeur:FRANK VALENTINO
Muziek/Tekst:Patrick Renier
Frank Valentino
Producer:Patrick Renier
Coverversie van:Frank Valentino - Alleen met kerstavond [2012]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:22/12/2018 / Piek: 34 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:22/12/2018 / Tip / Weken: 4
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

03/12/2018
Digital Frank Valentino 859729832337 [be] / EAN 0859729832337
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alleen met kerstavond
  4:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:14Alleen met kerstavondFrank Valentino
859729832337
Single
Digital
03/12/2018

Frank Valentino   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mijn hart is vrij04/05/1991491
Volare03/08/1991316
Zie je niet15/02/1992432
Stand By Me06/06/1992426
Stop!09/09/1995491
We slapen samen in m'n Cabrio17/06/2017Tip 
86217516/12/2017Tip 
Sterker dan ooit14/04/2018Tip 
Als ik jou zie01/09/2018Tip 
Carpe diem01/12/2018Tip 
Alleen met kerstavond22/12/2018Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

FranzPanzer
Member
****
...aber ganz sicher! Ich kann's nur bestätigen, dass es mit Kerstin spannender ist als mit dieser Nummer. Allerdings hat der Song auch seinen eigenen, etwas spröden Charme vorzuweisen.

southpaw
Member
***
Allein mit Kerstin wäre allerdings spannender als diese niederländische Weihnachtsnummer.

Patrick3
Member
******
Fijn nummer
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.